Akció!

Karikatúra tanfolyam 2.: Felépítés

A nagy sikernek örvendő ‘Alapok’ tanfolyam folytatásaként készítettem el a 2. részt, azaz a ‘Felépítés’ tanfolyamot, mely az Alapok tanfolyamra épülve taglalja a karaktertervezés fő elemeit, azaz a testrészeket és a szintén fontos drapériákat, mindezt könnyen befogadható rajzfigurás stílusban.

A 15 részes tanfolyam mintegy 13 órányi mennyiségű videós anyagokban vezet téged az egyes testrészek megrajzolási módszerein keresztül, illetve a karaktervezésben egyaránt nélkülözhetetlen ruhák ábrázolásán.

Ahogy az 1. rész esetében, így itt is a tanfolyamhoz korlátlan idejű hozzáférést kapsz egy link formájában.

19990 Ft

A rajzfigura tanfolyamaim olyan gyakorlat-központú tananyagok, melyek közös jellemzője, hogy mindegyikben rajzfigurás karaktereken keresztül mutatom be a rajzolási módszereket, sőt a videókban a nulláról kezdve rajzolom meg “élőben” az egyes rajzokat, így azt is láthatod, hogy hogyan készül egy-egy rajz. Ez azért is hasznos, mert nem csupán egy kész rajzot kapsz, hanem magát az elkészítési folyamatot is bemutatom neked, ami sokkal hasznosabb a tanulás szempontjából.

A tananyagokban olyan módszerek szerint oktatok, melyeket a jobbagyféltekés rajzolás is használ, illetve a  hagyományos “old-school” technikákkal is bőven találkozhatsz. Maguk a tanfolyamok az illusztrátori munkám során szerzett tapasztalataim alapján készültek, azaz rávilágítanak a főbb problémákra, megoldási módozatokra, technikákra, így ezt ilyen formában máshol nem találhatod meg. Külön hangsúlyt fektetek a fals beidegződésekre és ezekre tanácsokat is hallasz és látsz tőlem.

Leírás

4 részes, gyakorlat-központú videós tananyag (13 órányi videókkal!)

Megjelenés: 2022. február

Sokan vártátok, és el is készült az ‘Alapok’ tanfolyam után a rajzfigura tanfolyam-sorozatom 2. része, mely a ‘Felépítés’ címet kapta. Pontosan azért adtam neki ezt a címet, mert az ‘Alapok’ tanfolyam általános alapismeretein túl az ott megismertekre építkezve veszem végig a 2. részben az egyes testrészeket, illetve a drapériákat.

Hasonlóan az 1. részhez, ebben is rajzfigurás karaktereken keresztül mutatom be a rajzolási módszereket. Sőt, a videókban a nulláról kezdve rajzolom meg “élőben” az egyes rajzokat, így azt is láthatod, hogy hogyan készül egy-egy rajz. Ez azért is hasznos, mert nem csupán egy kész rajzot kapsz, hanem magát az elkészítési folyamatot is bemutatom neked, ami sokkal hasznosabb a tanulás szempontjából.

 


A tanfolyam tematikája:

1. Az emberi forma (össz 4,5 órányi videók)
 • 1.1. Bevezető (20 perces videó)
 • 1.2. Az emberi forma (2 órás videó)
 • 1.3. Anatómiai alapok (2,2 órás videó)

 

2. A fej részei (össz 4,1 órányi videók)
 • 2.1. Szemek (1 órás videó)
 • 2.2. Orr (háromnegyed órás videó)
 • 2.3. Száj (1 órás videó)
 • 2.4. Fülek (fél órás videó)
 • 2.5. Haj (50 perces videó)

 

3. Végtagok (össz 2,6 órányi videók)
 • 3.1. Kezek (1 órás videó)
 • 3.2. Lábak (50 perces videó)
 • 3.3. Cipők (42 perces videó)

 

4. Drapériák (össz 2,1 órányi videók)
 • 4.1. Szalagok (25 perces videó)
 • 4.2. Ruharedők (70 perces videó)
 • 4.3. Ruha a testen (33 perces videó)
 • 4.4. Utószó

Kiknek ajánlott?

 • kezdőknek illetve újrakezdőknek
 • szakmaváltáson gondolkodóknak, akik a művészeti pálya felé orientálódnának
 • rajzolásban elmélyülni szeretőknek
 • új technikák, módszerek iránt érdeklődőknek
 • készségfejlesztésre (finommotorikus mozgásokat, analitikus készségeket, térlátást, arányérzéket)
 • művészeti iskolába továbbtanulóknak

 

A tanfolyamokkal kapcsolatos kérdéseket megtalálod a → ‘Tanfolyam infók’ oldalon, de ha bármi kérdésed van, írj nekem!

További információk

Formátum

videó

A tanfolyam tartalma

13 óra videós tananyag
extra fájlok a videós tananyagból

Letöltési korlátozás

nincs

Frissítések

korlátlan hozzáférés az utólagos frissítésekhez, a bővített kiadásokhoz

Anyagszükséglet

papír, ceruza, radír

Számítógépes ismeretek

nem szükségesek

Kiknek ajánlott?

kezdőknek és újra-kezdőknek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Egy kis ízelítő a videós segédletekből (vágott és felgyorsított videók ezek).  Az eredeti videókban természetesen a zene helyett végig mondom is amit éppen rajzolok, vagy éppen ötleteket, tippeket adok, problémákra hívom fel a figyelmet stb. És persze nem felgyorsítva kapod meg a videókat, hanem normál sebességen  :)

Hogyan tudod megrendelni a tanfolyamokat?

Megrendelésnél 2 fizetési mód közül választhatsz: PayPal vagy banki utalás. Miután kosárba raktad és megadtad az email címedet (amivel el tudod majd érni a tanfolyamokat) ha a PayPal-os fizetést választod, akkor szinte azonnal megkapod a tanfolyamok letöltési linkjeit, míg az utalás esetén azután fogod megkapni a linkeket, miután megérkezett hozzám a tanfolyam díja a bankszámlámra. Ezután kérem a türelmedet, mert egyelőre manuálisan kell elfogadnom a vásárlásodat és engedélyeznem az email címedet, amire azután néhány órán belül megkapod azokat a linket, ahonnan le tudod tölteni a tanfolyamokat. Illetve nem sokkal ezután küldöm a vásárlásodat igazoló számlát is. (Érdemes a spam mappát is figyelned az email-eid között, mert lehet hogy oda érkezik a linket tartalmazó levél)

Ha ajándékba szeretnéd adni a tanfolyamokat egy szerettednek, akkor pedig nincs más dolgod, mint a vásárlásnál a megjegyzés rovatban jelezni nekem, hogy AJÁNDÉKUTALVÁNY-ként szeretnéd és azt is, hogy kinek a nevére legyen kiállítva (mindez ingyenes). Az utalványt ezután megkapod email-ben, amit ki tudsz nyomtatni, majd a QR-kódot beolvasva elérhetővé válnak a tanfolyamok a megajándékozottnak. :)

0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a termékekhez