Vélemények

Ezen az oldalon olvashatóak az eddigi munkáimmal kapcsolatos vélemények, illetve ha már dolgoztunk valaha együtt, akkor itt tudsz visszajelzést, véleményt írni, hogy mennyire voltál megelégedve a munkámmal. Köszönöm előre is, hogy visszajelzéseddel is segíted a munkámat!

Tökéletes munkát kaptunk! Gyors, precíz, kreatív! Bátran ajánlom mindenkinek ! 🙂
Gigor Lóránt​
Kreatív, ügyes, nagyon korrekt munkát végzett! Teljesen elégedettek voltunk!
Gyarmati János
Nagyon korrekt, néhány nap alatt elkészítette a tablót. Ahogy megbeszéltük hétfő délután itt is volt a lakásomon. Elképzelésünk találkozott. Szépen dolgozott.
Bakai Lászlóné
Megbízható, pontos. Minden a megbeszéltek szerint haladt, teljes értékű, profi minőségű tablót készített számunkra. A tervezés és kivitelezés mellett a keretezés, üvegezés, kiszállítás is a szolgáltatás része. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Rabi Eleonóra
” Te vagy a Mindenem” c. verses kötetem borítóját készítette el Norbert. Megbeszéltük az elképzelést és nagyon rövid időn belül egy igazi művészi munkát tárt elém, ami teljesen lenyűgözött. Csodálatosan vissza tudta adni a külső borító a versek üzenetét, az Ő kimagsaló tehetségének köszönhetően. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Emberként is azt mondhatom el róla, hogy megbízható, lelkiismeretes, pontos, igazi keresztyén jellem! Mint grafikust bátran merem ajánlani bárkinek, személyisége és munkája kimagasló. Köszönöm Norbert az elkészített borítót, hálás vagyok érte, hogy az én könyvem szépségét növeli a te művészi munkád! Sok sikert, és Isten áldását kívánom az életedre!
Dózsa Lajosné
A HOZZÁM ILLŐ TÁRS című könyv borítójának megtervezésére kértük meg Norbit. Maximálisan meg vagyunk elégedve a végeredménnyel, eddig mindenkitől pozitív visszajelzés érkezett, aki kézbe vette a könyvet. A legtöbb ember nevetésben tör ki, amikor meglátja a puzzle emberkéket. Mi is nagyon élvezzük Norbi vizuális humorát. Nem kellett órákon át magyaráznunk, milyen borítót szeretnénk, Norbi fél szavakból is megértett bennünket. Köszönjük a színvonalas munkát! András és Évi
Dávid András és Éva
Norbertho nem első alkalommal dolgozott a számomra. Először egy Fender Telecaster gitár koptatólapját kellett “rendbe hoznia”, majd az igényes, rendkívül precíz munkája nyomán egy régi gitár erősítő márkajelzését kellett az eredetihez hasonló minőségben megfestenie. Komoly kihívást adtam ezzel, de másodjára is meggyőzött a precizitásáról. Büszkén használom mindkét eszközt az óta is. Nyugodt szívvel ajánlom Norbertho munkáját bárkinek.
Horváth András gitáros
error: Kérlek, ne lopd el!