Mindenki tud rajzolni!

Egyetértesz ezzel?

Vagy esetleg benned is felmerültek már hasonló kérdések, mint pl...

...úgy érzed, hiányoztál, amikor a tehetséget osztogatták?

...úgy gondolod, neked semmi sem sikerül, miért éppen ez jönne össze?

...úgy érzed, hogy még ha menne is, amúgy sincs semmire időd, pláne nem rajzolgatni?

...nem látod át, hogyan állj neki és egyáltalán merre haladj tovább?

...félsz attól, hogy kicsúfolnak, mert csak egy pálcikaembert tudsz rajzolni?

Megértem az aggodalmaidat, viszont...

...az a jó hírem, hogy

a fenti kérdéseidre van megoldás:

 • A rajzolás egy olyan elemi készség, ami mindenkiben ott van, csak ki kell bontani! Szóval ne félj, te sem vagy antitalentum!
 • Ha nem kezded el, nem is fog sikerülni! De ha beleállsz, menni fog, és valóra válik egy újabb álmod!
 • Arra van időd, amire akarod illetve ha fontosnak tartod a fejlődésed, akkor arra áldozni fogsz az idődből!
 • Ne aggódj, a legelső lépésektől kezdve a kezedet fogva vezetlek végig, mutatom az utat és azt is, mit hogyan csinálj!
 • Arra gondolj, amikor már csípőből fog menni egy profi rajz is, mert eljön az az idő is, ha szorgalmas vagy!

1. rész

'Alapok' tanfolyam

 • 88 oldalas PDF írott tananyag
 • 3 órányi videós segédlet
 • extra fájlok a videós anyagból

19.990 Ft

14.990 Ft

2. rész

'Felépítés' tanfolyam

 • 13 órányi videós tananyag
 • extra fájlok a videós anyagból

 

19.990 Ft

14.990 Ft

1. és 2. részek

'Alapok' és 'Felépítés' tanf.

 • 88 oldalas PDF írott tananyag
 • 3+13 órányi videós tananyag
 • extra fájlok a videós anyagból

34.990 Ft

24.990 Ft

Pár szóban magamról...

Varga Norbert vagyok és főállásban dolgozom mint illusztrátor. Kb 20 évvel ezelőtt kezdtem a szakmát, 12 évvel ezelőttől pedig full-time rajzolok és rajzolok és…

Ez alatt dolgoztam kiadóknak (Alexandra Kiadó, Álomgyár Kiadó, Ad Librum Kiadó stb), megjelentek munkáim magazinokban (InterPress Magazin, Fish’n’Chips Magazin, PalántaPosta stb), dolgoztam mint freelancer kiadványszerkesztőként, számítógépes grafikusként, de festettem (airbrush-sal) gitárokat, falakat, a testfestésben is benne voltam jó pár évig illetve nem utolsó sorban képregényeket rajzolok, animációkhoz fázis-és betétrajzokat, borítókat stb…

Az évek alatt összegyűlt tapasztalataimat pedig most a Karikatúra és rajzfigura tanfolyam-sorozat 1.és 2. részeiben megosztom Veled. 🙂

norbikep

Ezeket írták a tanfolyamról,

akik már megvásárolták:

A rajzfigura tanfolyamot a gyerekeim miatt kezdtem el és hogy fejlesszem a rajztudásomat. Magam is meglepődtem, hogy az utolsó lecke feladatát is meg tudtam csinálni, pedig sosem tudtam semmit lerajzolni normálisan, ha nem volt előttem modell. Szeretném ezt folytatni és szeretnék megtanulni rendesen rajzolni. Nagyon sokat változott a látásmódom, ezért nagyon hálás vagyok. Köszönöm! A gyerekek állandóan ki akarják színezni a rajzokat 🙂

3 napig gondolkodtam, hogy jelentkezzek-e a tanfolyamra. 🙂 Végül a kíváncsiságom, és a kipróbálni-akarásom kerekedett felül. Ugyan még nem értem a tanfolyam végére, de nagyon tetszik a felépítése, és a videós segédanyagok nagy segítséget jelentenek. Ajánlom mindenkinek!

Nagyon hasznos, közérthető, könnyen emészthető az oktatóanyag, hála érte! Remélhetőleg több folytatása is lesz.

Még nem értem a tanfolyam végére, de eddig nagyon tetszik. Digitális rajztanuláshoz is jó anyag. Jó, hogy vannak videók is melyekben részletesen le vannak vezetve a lépések.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miután rákattintottál a ‘kosárba’ gombra, kapsz egy visszaigazoló email-t. Attól függően hogy átutalással vagy PayPal-lal fizettél, van egy átfutási ideje a pénz beérkezésének. Miután megérkezett hozzám a tanfolyam díja, kapsz egy email-t, amiben megtalálod a tanfolyam elérési linkjét, ahol meg tudod nézni vagy letölteni a tanfolyamot.

Amennyit csak szeretnél, a tanfolyamhoz örökös hozzáférést kapsz, azaz annyiszor nézed meg vagy töltöd le, amennyiszer szeretnéd.

Valóban: ha segítségre van szükséged, írj rám, és ha tudok válaszolok és segítek. Igyekszem minél előbb válaszolni, de mivel sokan vagytok, eltarthat egy darabig (max 1-2 nap).

Igen. Időről-időre előállok egy-egy újabb verzióval, ami a meglevő információk kiegészítése lesz. Minderről fogok küldeni neked email-t, és ezek után az elérési linken keresztül le tudod tölteni az új verziót.

Igen, a 2022-es év folyamán szeretném elkészíteni a 3. részt is a meglevők folytatásaként, amely magáról a karakterek tervezéséről fog szólni.

Mivel ezek a tanfolyamok online tanfolyamok, ezért elérési linken keresztül kapod meg írott illetve  videós formátumban a tananyagokat. Tehát ez nem workshop-jellegű fizikai tanfolyam.

Képességem
Web Designer 50%
error: Kérlek, ne lopd el!