Emberábrázolás rajztanfolyamok

A komplett 4 részes tanfolyam célja, hogy az alapoktól kezdve eljusson a hallgató a professzionális szintű technikák ismeretéig. Természetesen ez a néhány alkalom senkit sem fog profi művésszé varázsolni, csupán megadja azokat az alapokat, technikákat, amikre építkezve, rendszeres gyakorlással elérhetőek a kívánt eredmények.

Nem feltétlenül szükséges mindegyik blokkot elvégezni, bár kétségkívül az egyes részek egymásra épülnek. Ha például valaki már rendelkezik a kellő alapokkal, akkor valóban csak azokba a témákba kell jobban belemerülnie, amiket eddig még nem tanult, vagy amikben hiányosságai vannak.

Az ‘Emberábrázolás tanfolyamok’ fenti 4 különálló blokkja egyben is kérhetö, ez esetben kedvezményesen tudod megrendelni a 4 tanfolyamot az alábbi áron! Ráadásul kapsz még hozzá egy e-book-ot is, ami művészeti kellékekről szól, továbbá az egész 4 hónapos tanfolyam alatt kapsz 2 ingyenes online konzultációs lehetőséget, ez utóbbi skype-felületen, megosztott képernyővel történik, azaz látod közben hogy mit rajzolok, ha szükséges javítok a rajzodon, ötleteket, tippeket adok stb.

Maga a 4 hónapos tanfolyam összesen tehát 17 leckéből áll, melyeket mindig hétfőn kapsz meg az előzetesen megadott email fiókodba. Bármilyen kérdéssel, kéréssel keress nyugodtan az info@norbertho.hu email címen.

error: Kérlek, ne lopd el!