MENU

tablók

A pestitablo.hu csapat tagjaként immáron több mint tíz éve készítek kreatív, egyedi tablókat az ország számos iskolájába. Komplett szolgáltatásokat nyújtunk a diákok fotózásától a tabló elkészítésén át egészen a keretezésig és üvegezésig, sőt az elkészült tablót ki is szállítjuk költségmentesen.

Alapvetöen 3-féle tablótipus közül választhatnak az osztályok:

Digi tablók
Digi tablók
Térbeli 3D tablók
Térbeli 3D tablók
Hagyományos tablók
Hagyományos tablók

digitális tablók

Az utóbbi évek legnépszerűbb tablói ezek, főleg a kedvezőbb áruk és gyorsabb elkészítésük miatt. A tabló számítógépes tervezéssel készül és egy nagy fotóként hívatjuk elő, végeredményként pedig egy „tűéles” tablót kapunk, azaz nem lesznek pixelesek vagy homályosak rajta a fotók,

térbeli tablók

Kedvelt tablótípus, amikor is a megszokott „lapos” tabló helyett egy háromdimenziós, a fal síkjából kiemelkedő tablót készítünk. Ezen tablók általában festettek és minden esetben falra akaszthatóak. Itt is csak a képzelet szab határt többnyire, hogy mit is valósítunk meg és mivel a megszokottól merőben más jellegű, ezért nagyon mutatós tud lenni. Készítése viszont sok időbe telik, éppen ezért több hónappal a ballagás előtt érdemes az ilyen típusú tablót megrendelni.

hagyományos tablók

Ezen tablók közös jellemzői, hogy teljes egészében kézi készítésűek, azaz a rájuk kerülő képek és díszítések mind kézzel vannak rajzolva illetve festve, sőt kérésre a feliratok, nevek is. A tablóképek ragasztva kerülnek fel a tablóra. Időigényessége miatt a megrendelést nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni!

Maga a tabló elkészítése egy komplex feladat, mely során több szakember (fotós, grafikus) dolgozik együtt az osztály tablóján, hogy a végeredmény semmi kivetnivalót se hagyjon maga után. Célunk a kezdetektől fogva igényes, minőségi tablók készítése, amik évek múltán is kellemes emlékeket idéznek fel az egykori diákokban. Véleményünk szerint a legfontosabb szempont, hogy az osztály a magáénak érezze a tablóját, ezért aztán a diákokkal többszöri konzultáció során alakul ki a tabló végleges terve. Amennyiben nincs az osztálynak konkrét elképzelése, abban az esetben is számos ötlettel tudunk szolgáln

fotózás

Profi fotósokkal dolgozunk, akikre egyaránt érvényes a minőségi munkák készítése, legyen az akár fotózás vagy retusálás. A tanárok és diákok fotózása az iskolában történik, ahova professzionális felszereléssel (mobil háttér, műtermi vakuk stb.) érkezik fotósunk. Az elkészült képeket a helyszínen is azonnal vissza lehet nézni laptopon, de a végső válogatást egy jelszóval védett web-galérián keresztül otthonról, nyugodt körülmények között tehetik meg a diákok, szülők. Lehetőség van kiválasztani a képek árnyalatát (barnított, fekete-fehér, színes), illetve a háttér utólagos szoftveres cseréje is megoldható. Csak a legszükségesebb retusálást végezzük el a képeken. Igény szerint sminkest is tudunk biztosítani a fotózásra.

Árajánlatot kérek

Mások mondták - vélemények, visszajelzések

Budai Marianna, középiskolai tanár

Ami tetszett, hogy mindig a gyors, pontos és igényes megoldást kereste, és minden esetben meg is találta. Igazán megbízható partner.

13. osztály, Comenius

Köszönjük szépen, hogy így megcsináltad a tablót a nehézségek ellenére is!! Nagyon jó lett!

Névtelen

Nagyon szépen köszönöm a Comenius iskola 13. osztály nevében a tabló tökéletes elkészítését!!!!

Rabi Eleonóra, általános iskolai tanár

Megbízható, pontos. Minden a megbeszéltek szerint haladt, teljes értékű, profi minőségű tablót készített számunkra. A tervezés és kivitelezés mellett a keretezés, üvegezés, kiszállítás is a szolgáltatás része. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

error: Légyszi, ne töltsd már le !!!