Galéria

A munkámról írták...

A HOZZÁM ILLŐ TÁRS című könyv borítójának megtervezésére kértük meg Norbit. Maximálisan meg vagyunk elégedve a végeredménnyel, eddig mindenkitől pozitív visszajelzés érkezett, aki kézbe vette a könyvet. A legtöbb ember nevetésben tör ki, amikor meglátja a puzzle emberkéket. Mi is nagyon élvezzük Norbi vizuális humorát. Nem kellett órákon át magyaráznunk, milyen borítót szeretnénk, Norbi fél szavakból is megértett bennünket. Köszönjük a színvonalas munkát! András és Évi

Dávid András és Éva

Csomag árak

Újságborító
19.900
Ft-tól

- borító digitális szerkesztése

Szerkesztett borító
49.900
Ft-tól

- borító összeállítása fotó(k)ból

Ebook borító
9.900
Ft-tól

- borító digitális szerkesztése

A fenti árak mind bruttó árakként értendőek.

Mindegyik csomag tartalmazza:

 

- 1 db látványterv készítése (vázlatrajz)

- 2 db díjmentes módosítás a vázlatrajzon

- borító  megtervezése

- borító elkészítése (csomagtól függően szerkesztve vagy digitálisan festve)

- tipográfia, azaz szövegek, feliratok elhelyezése a fedlapon és a hátoldalon

- végleges verzió nyomdai formátumban (kivéve ebook esetében)

- átadás email-ben és/vagy DVD-n (ebook-nál csak email-ben)

 

A vázlatrajz esetében max 2-szeri díjmentes módosításra van lehetőség, a már kontúrozott/festett borítónál pedig 1-szer áll rendelkezésre a változtatás.

Van lehetőség további számú változtatásokra is, felár ellenében: vázlatrajz esetében +5.000 Ft, kontúrozott/festett verziónál + 10.000 Ft a díj.

A munkámról írták...

" Te vagy a Mindenem" c. verses kötetem borítóját készítette el Norbert. Megbeszéltük az elképzelést és nagyon rövid időn belül egy igazi művészi munkát tárt elém, ami teljesen lenyűgözött. Csodálatosan vissza tudta adni a külső borító a versek üzenetét, az Ő kimagsaló tehetségének köszönhetően. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Emberként is azt mondhatom el róla, hogy megbízható, lelkiismeretes, pontos, igazi keresztyén jellem! Mint grafikust bátran merem ajánlani bárkinek, személyisége és munkája kimagasló. Köszönöm Norbert az elkészített borítót, hálás vagyok érte, hogy az én könyvem szépségét növeli a te művészi munkád! Sok sikert, és Isten áldását kívánom az életedre!

Dózsa Lajosné

Kérj egyedi árajánlatot!

Ennek az Ajánlatkérő űrlapnak a kitöltésével tudsz kérni árajánlatot. Az űrlap kitöltése nem minősül szerződéskötésnek!

* -gal jelölteket kérlek mindenképp töltsd ki